Голема хуманитарна забава

5

Завршен настан

Превземено од: фб.

 

Почитувани,

Lions Club Lux Aeterna Ве поканува на традиционалната хуманитарна забава во Play Caffe Skopje City Mall на која ќе се собираат средства потребни за трансплантација на матични клетки на Јован Блажевски – Јоце, кој боледува од церебрална парализа и треба да се оперира во Москва.

Заедно да ја покажеме нашата хуманост!

Сабота, 21.11.2015г. со почеток во 21:30h

Make a difference! We serve!

Број за резервации: 070 254-800 Матеј

Ве очекуваме

Броеви за донација:
***** Т-МОБИЛЕ 070 143 109 (само за Т-Мобиле корисници)
***** ВИП 077 143 314 (само за ВИП корисници)
***** ONE 075 143 401 (само за ОNE корисници)
Жиро сметки:
NLB Тутунска Банка – Скопје: 201-5016352013.14
Стопанска Банка АД – Скопје: 200000207845578
Со назнака – Донација за лекување на Јовица Блажевски

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: