Голем хуманитарен концерт за Весна Боцеска

1

Ние сме дел и одиме кон иста цел.
Ќе се придружиш ли и ти?

Ние сме дел и од овој концерт!
Биди и ти!
Биди и ти на 21 април, во 19:00 часот во Спортската Арена Сонце Прилеп.
Биди и ти дел од големата сложувалка.
Биди мало делче што ќе направи голема работа!

И не е само тоа.
Дел од оваа сложувалка се и…
Нокаут
Викторија Лоба
Влатко Лозано
Ламбе Алабаковски
Дарко Илиевски
Димитар Андоновски
Ристо Самарџиев
Иван Раденов
Јоце Панов
Ѓоко Танески
Дени 4 сезони
Марјан Стојановски
The Hounds
ConTruDj
Dj. Славе & Џака Накот

Карти во предпродажба имa во:
Caffe Virus
Station
Tabu UltraLounge
LoungeBarAzure
Caffe Lido
Caffe&Gastronomy Angels
С.О.У. Гимназија Мирче Ацев
caffe Portal – Битола
caffe Portal 2- Битола

СРЕДСТВАТА ОД КОНЦЕРТОТ СЕ НАМЕНЕТИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ВЕСНА БОЦЕСКА.

Фејсбук настан

ние сме дел и одиме кон иста цел, ќе се придружиш и ти?

Не пропуштајте !
Биди и ти дел !

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: