Голем хуманитарен концерт за Стефан Змиоски

0

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ за СТЕФАН ЗМИОВСКИ на 24.11.2010 год

Дом на културата во Битола со почеток 19.00ч

влезница 100 ден

Од понеделник карти можат да се набават од билетарницата на Домот на културата Битола

Бројот за донаци 070/143-103

Бидете хумани и присуствувајте !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: