Голем хуманитарен концерт за помош на Мартина Милошеска и Бранкица Димитровска

0

На 05.07.2010 со почеток во 20 часот , на плоштад , пред Културен дом во Кичево ќе се одржи голем хуманитарен концерт за помош на Мартина Милошеска и Бранкица Димитровска.
Настапуваат:
Влатко Лозаноски
Марјан Стојаноски
Јоце Панов
Пеце Ристески
Сашко Савески
Вики Сребрева
Фани
Роберт Вукелиќ
Игор Шарески
Бети Јованоска
Организирано од здруженијата за лица со посебни потреби.
“Ден Деница” – Гостивар
“Хендикеп Плус” – Крива Паланка во соработка со општина Кичево.

Бидете Хумани, Вашето присуство значи премногу за нивниот живот !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: