Голем хуманитарен концерт за Ленче Манова од Кочани

1

Преземено од ТУКА

Кога: Четврток, 3-ти декември

Каде: Club Pulse  – Stipski Pat Bb, 2300 Kocani

За кого: Дојдете и покажете ја несебично вашата хуманост за нашата сограѓанка Ленче Манова од Кочани која ќе оди на трансплантација во Хрватска за која и се потребни парични средства за постоперативниот период кој треба да го помине таму.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: