Завршен апел :Донирајте за Јана Љондова

0

Јана има 14 години и боледува од ,,церебрална парализа ,,со парализа на телото и на екстремитетите . Воедно во Детска клиника во Русија успешно се лечи спазамот со терапии и матични клетки со којашто терапија ке може нормално да се движи и телото и да се рехабилитира за да може самостојно да се движи и функционира …
За оваа интервенција се потребни минимални средства од 70 000 евра ,кои родителите не се во можност да ги обезбедат .

Затоа ве замолуваме да донирате на жиро – сметката 
380277041801184 / Прокредит –банка за Јана Љондова 

како и во следните места – Во Клубот ,,Незаборав ,, Тц Скопјанка сутерен до Пазарчето и во сите локации – Приватни здравствени установи ( Во специјално утврдена кутија за Јана Љондова ) .

Донирајте на следните броеви : 

077 143 133 од мрежата на Вип  

Бидете хумани !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: