Донирај и помогни на Македонска Зора

0

Донирајте или помогнете на Здружението / финансиски или материјално за да можеме да ја исполниме во целост Програмата за 2010 година .

Потребни ни се финансии за исплакање на Сметките за Електр.енергија на Главниот клуб .,,Незаборав,, и материјални
( Фотокопир и нов принтер ).

BANKA –
KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
SMETKA 300000002923325
NAZIV Makedonska zora – Skopje.

Програма на Здружението за 2010 год.
1. Иницијативата за почесен илинденски оддек.
2. За акцијата Донирај Македонска книга за беломорската младина.
3.Мајските тури низ Западна егејска-беломорска Македонија
4. За Хуманитарниот концерт .
5. За нашите активности и ограноци .Програмата на Здружението за 2010 год.

Со ваша помош брака и сестри до успех .

Апелот е превземен од Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: