Завршен апел : Донација за Стефан Станковски

0

На 7.10.2010 година на Стефан му беше дијагностицирана вирусна бактерија (Encefalit) воспаление на мозокот последица епилепсија мезијална темпорална склероза со фокус. Поради нападите кои секојдневно ги има тој не е во можност нормално да опстанува во животот и да посетува училиште. По иницијатива на Д-р Филип Дума мора да се изврши хируршка интервенција во Турција во болницата Acibadem кај D-r Memet Ozek. Поради стручноста на тамошниот тим сето тоа со себе носи големи трошоци меѓу кои сместување во болница, одредени испитувања, прегледи како и пред оперативен третман. Поради нашата материјална финансиска неможност молиме за помош како би му овозможиле на Стефан нормален детски живот.

Панче Станковски

Трансакциска сметка 200001366795176  

Броеви за донација:

070/143-109  (Само од мрежата на T-Mobile)

075/143-950 (Само од мрежата на One)

077/143-144 (Само од мрежата на VIP)

Со секое јавување донирате 100 денари.

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Olivera, на Одговори

    So Gospod napred ,vo sigurni race odi maliot Stefan.
    Poddrska i ubavi misli od mene i moeto semejstvo.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: