Завршен апел :Донација за децата со посебни потреби од Крушево

8

Апел до сите хумани луѓе!
Дневниот центар за деца и млади со посебни потреби од Крушево има потреба од блендер како полесно би се припремала храната за децата кои престојуваат во него.

Адреса:
ул: 8 ми септември
7550Крушево( Центарот се наоѓа во истата зграда како и детската градинка )
Лице за контакт: Анкица 076/ 369 330
Љупче 078/ 419 341

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Suzana, на Одговори

    Dali moze Centarot da ostavi transakciska smetka, pa da donirame?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: