Донации за купување на перики за жените подложени на хемотерапија со низок социјален статус

2
“БОРКА | 18 НОЕМВРИ, 2013

Почитувани,

Здружението „БОРКА-за секој нов ден“, веќе шеста година го реализира донирањето на перики за жените подложени на хемотерапија со низок социјален статус. Поради дефицит на финансиски средства бројот на перики кои се донираат од страна на Здружението е многу мал.

Ве молиме доколку сте во можност да донирате за купување на перики на следната жиро сметка :

Жиро сметка: 300-000002919-154
Цел на дознака: Донација за купување на перики
Шифра : 562
Депонент: Комерцијална Банка АД Скопје
Да им помогнеме на сите кои се соочуваат со оваа тешка болест….
Со почит,
Тимот на БОРКА-за секој нов ден”
Превземено од
http://borka.org.mk/borka-vesti/donacii-za-kupuvanje-na-periki-za-zhenite-podlozheni-na-hemoterapija-so-nizok-socijalen-status/
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: