ДОМ против семејното насилство врз децата – Молчењето не е злато

2

 

Трибина на тема „ДОМ против семејното насилство врз децата – Молчењето не е злато“

вторник, 10.12.2013, 11 часот, Холидеј Ин.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: