Детска работилница за помош на малиот Максим, затоа што хуманоста не познава граници !

1

Германски јазичен центар организира

https://www.facebook.com/events/707812885912740/

Четврток, 17-18 часот, Ве очекуваме во Зебра. Децата од Германски јазичен центар ќе изработуваат ракотворби кои ќе ги продавааат и собраните средства ќе бидат донирани за Максим. Бидете дел од нашата хумана акција! Да помогнеме за лекување на еден млад детски живот
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: