ДА СЕ СОЛИДАРИЗИРАМЕ СО СЕМЕЈСТВАТА НА УБИЕНИТЕ МЛАДИ МАКЕДОНЦИ

1

Да покажеме дека не забораваме на семејствата на нашите убиени Македонци. Да покажеме дека сме тука за нив!

Донирајте и помогнете на Семејствата на нашите убиени Македонци! Да покажеме дека не забораваме на семејствата на нашите убиени Македонци. Да покажеме дека сме тука за нив

За семејството на Борче – Аце Стевковски жиросметка 530500013935268 Охридска банка
За семејството на Филип – Стефка Славковска ж-сметка 300007040286323 Комерцијална Банка ад Скопје.
За семејството на Кире – Тричковска Јулијана ж-сметка 300007080491368 број на партија 80491345
За семејството на Александар – Горан Наќевски 20002410498395 Стопанска банка
За 5-тата ж-сметка набрзо ке ве известиме .

Да покажеме дека не забораваме на семејствата на нашите убиени Македонци. Да покажеме дека сме тука за нив!

Организатори
Национално координативно тело ,, Хуманитарни акции во Македонија ,,

Известување
Утре 16.04 ( Понеделник) во 19 часот ве повикуваме сите на МОЛИТВЕН СОБИР пред Соборниот храм во центар Скопје – каде високи свештеници на МПЦ ке одржат Миса и Молитва за успокој на Петте Македонски чеда .
На собирот започнува и хуманата акција за испомош на семејствата .
Ве замолуваме за мирен собир бидејки ке присуствуваат семејствата, роднините и пријателите на починатите .
Организатор – Коалиција на Невладини организации .

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: