Да му помогнеме на семејството Мичиќ од Куманово

7

Апелот за помош е изработен во соработка со организацијата “Поглед кон вистината”

и проектот Вистински Дела На Љубезност

Да помогнеме на семејството Мичиќ од Куманово, да ја поминат оваа зима полесно…

Семејството Мичиќ е составено самохрана мајка-болна од епилепсија, со две ќерки, 7 и 8 год. 

Мајката е невработена, и со својата лоша здравствена состојба, тешко успева да им ги пружи на своите ќеркички сите оие нешта кои им се потребни.

Затоа, да помогнеме ние!


Потребно е:
– храна
– хигиенски средства
– парични средства за лекарства

-облека, обувки

Контакт со лице од здружението кое ја работи кампањата Вистински Дела На Љубезност

078 263792-Tони

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: