Да му помогнеме на малиот Матеј Кузмановски

0

Бебенцето Матеј Кузмановски боледува од тешка кардиопатија и неопходна му е трета операција на срцето во Софија. Броевите за донација се: 075/143-450 и 077/143-706.

Благодариме на хуманоста!

——

Извор: Фејсбук група

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: