Завршен апел : Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски

0

Почитувани

Малиот Марко Шиндиловски е шестмесечно бебенце од Скопје, родено со сериозно оштетување на срцето. Марко има поминато низ една успешна операција, но неговата состојба е се уште критична и потребна е итна операција во странство.
Неговите родители не се во состојба да ги обезбедат срествата кои се потребни. Да му помогнеме на Марко да го преброди […]

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: