Завршен апел: Да му помогнеме на малиот Кристијан Панов

11

6 годишниот Кристијан Панов боледува од посебен вид на епилепсија. (Encephalopathia, Hydrocephalus opperata-V.Prudens.Epilepsia). За неговото лекување во Турција потребни се 3.000 евра, но неговото семејство нема можност да ги обезбеди. Затоа апелираат до сите хумани граѓани кои можат со своја донација да помогнат во лекувањето на Кристијан.

Донаторска-денарска сметка

200002642183186

Стопанска банка АД Скопје

 

Девизна сметка:

STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
BRANCH VELES
SWIFT:STOBMK2X
IBAN:MK 07200002683290040
OLIVER PANOV
UL:PETAR DEJLAN BR:21


Извор: Прес24

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: