Завршен апел за помош на Данијал Алија

5

Данијал Алија од Скопје е 21 годишен студент по стоматологија и боледува од тешка болест Juing Sarkom (Ewing Sarcoma).  По дијагностицирање на болеста во Хируршките клиники во Скопје, соодветниот хируршки зафат, третманите на хемотерапија и други пропратни терапии; здравствената состојба му се комплицира и болеста прогресира. Добиена е препорака да се замине во странство со цел прецизна дијагностика на болеста и нејзино лекување, за што се потребни 21.000 ЕВРА. Семејството на Данијал Алија не е во можност да ги обезбеди овие средства.

Да му помогнеме на Данијал Алија во неговата борба!

Донациски броеви за донирање:

Tелеком 070 143 122
Оне.ВИП (без префикс) 143 461

Трансакциска сметка:
30000 10000 23961
Комерцијална банка

 

Преземено од off.net.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: