Завршен апел : Да и помогнеме на Христина Николова

0

Христина има 11 години и боледува од ,,церебрална парализа ,,со парализи на екстремитетите .

Воедно во ПЗУ ,,Филип 2 ,, е утврден оперативен зафат со кој Христина ќе може нормално да се движи и седи правилно .

За оваа интервенција се потребни минимални средства од 1500 евра ,кои родителите не се ви можност да ги обезбедат .
Затоа ве замолуваме да донирате на следните места – Во Клубот ,,Незаборав ,, Тц Скопјанка сутерен до Пазарчето и во следните локации ( Во специјално утврдена кутија за Христина )

На жиро – сметката 380 – 4 – 659018 – 001 – 87 /Прокредит –банка за Христина Николова
И во Комерцијална банка ад Скопје Жиро –сметката 300000002923325

Број на кој можете да донирате , од мрежата на Т Мобиле 070/143-123

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: