Завршен апел : Да и помогнеме на Ана и нејзиното семејство !

10

Пријатели

 

да и помогнеме на младата девојка Ана Николовска од Берово која бара помош во облека и обувки за неа и нејзиното семејство.

Ве замолуваме, доколку имате некаква гардероба која не ја носите, да ја спакувате и да и ја донирате на Ана, која има 17 години и со своето семејство жиее од социјална помош. Двајцата родители и се невработени, па секојапомош од наша страна и е добредојдена.

Затоа, нека предновогодшните денови се искориста з преуредување а плакарите и наоѓање на топло парче облека за Ана , 7 години и незниот помал брат , 14 години, како и за нивните родители. Освен облека, можете да донирате и зачувани обувки, кебиња, јакни и капути.

Нашето Малку за некого е Многу. ДА ПОМОГНЕМЕ!

Контакт на фб профилот на Ана

https://www.facebook.com/ana.zaeevazno

Воедно, Ана им се заблагодарува неизмерно на сите кои одвоија  време досега да и испратат дел од својата гардероба.

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од gsagsaagsgasag, на Одговори

    Donirajte!!!Ana,imajte Verba Vo Bog!!!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: