Да го обновиме заедно планинарскиот дом КОПАНКИ на Пелистер

3

Почитувани пријатели

од денес стартува тел. број 075/143-550 кој е наменет за собирање парични средства за обнова на планинарскиот дом КОПАНКИ кој беше уништен во пожар

Секој повик чини 100ден. и има важност само за корисниците од операторот ОНЕ.

Ве замолуваме препуштетего бројот на Вашите пријатели!

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: