Бидете дел од позитивните промени {настан}

2

Недела, 24 ноември – Младински културен центар (кино Фросина)
20:00 часот
Влез БЕСПЛАТЕН
Национална кампања за ХИВ 2013

 

https://www.facebook.com/events/549917765094459/?source=1

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: