Аукција на чоколадо – Т Мобиле за Македонија

1

Фондацијата на Т Мобиле со задоволство ве поканува на третата донаторска Аукција на чоколадото!

Аукцијата е организирана заедно со “Теа Модерна” и “Позитиво” и средствата собрани од неа се наменети за опремување на простори во Државното училиште за рехабилитација на деца и млади со штетен вид “Димитар Влахов”Скопје.

Поканети сте сите на 6 Март со почеток во 20часот во хотелот Александар Палас во Скопје.

Т Мобиле за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: