Апел за Спировски Роберт

0
АПЕЛ до сите хумани луѓе ! ! !
Спировски Роберт, роден на 26.11.1995 година од село Раотинце, Тетово, боледува од малиген рак на бели дробови. Потребно е да се изврши операција на 20.06.2010 година во Австрија, за која (операција) се потребни големи парични средства, до 50 000 евра.
Здружението за негување на православни вредности упатува АПЕЛ до сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат,
нека донираат на следнава
жиро сметка: 290500003085014 ТТК Банка.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: