Завршен апел за возобновување на конаците на манастир Трескавец

7

ДА ГО ОБНОВИМЕ ТРЕСКАВЕЦ

денарска жиро-сметка
300-0200002640-69
Комерцијална банка АД Скопје

девизна жиро-сметка
Komercijalna banka AD Skopje
SWIFT: KOBSMK2X
MPC Makedonska arhiepiskopija
IBAN: MK07300701000014323
za manastir Treskavec

донирајте 100 денари:

од мрежата на Т-Мобиле 070/143-414

од мрежата на ОНЕ 075/143-250

од мрежата на ВИП 077/143-250

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од gsagsagsagsagsa, на Одговори

    Bidete humani!!!Pomagajte!!!Donirajte,za,vozobnovuvanje,na,izgoreniot,manastir Treskavec!!!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: