Завршен апел за помош за Виолета Петреска

0

Виолета Петреска од Прилеп ( 40 години) има тумор на мозокот и итно е потреба операција која чини 5000 евра , средства кои семејството не е во можност да ги собере.

Апелираат до сите хумани луѓе !

Донации на жиро сметка : 20000 19 83 86 44 59 STOPANSKA BANKA


Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: