Завршен апел за помош за Стојаноска Љубинка

13

Да и помогнеме Стојаноска Љубинка која боледува од тешка и ретка болест на сврзно ткиво – Granulomathosis cum polyangiitis-Wegener.

Да покажеме дека имаме големо срце и дека сме тука кога на некого му е потребна помош.

На Љубинка и е потребна финансиска помош за лекување.

Ви се обраќаме Вас хумани пријатели, со апел за помош и донација

За корисници на Вип – (077) 143 077
За корисници на ОНЕ – (075) 143 750 

отворената жиро сметка : 2107000006267-56 , УПЛАТА САМО ВО ТУТУНСКА БАНКА.

Однапред ви благодариме на хуманоста.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: