Завршен апел за помош за СОС Детско Село Македонија

6

Успешно завршена акција- преземно од  ТУКА

Преземено од https://www.facebook.com/detskoselomkd?fref=nf

 

Драги пријатели, во моментов во СОС Детско село имаме потреба од опрема за бебиња и мали деца и затоа ве повикуваме да ни помогнете и доколку имате можност да ни донирате:

* колички за бебиња
* бебечки креветчиња
* дубаци
* детски точачиња со помошни тркалца (за деца од 3-5 години)
Слободно пишете ни порака или јавете се во Националната канцеларија на 3290 556, за да се договориме за транспорт и достава.

Ви благодариме!!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: