Завршен апел за помош за семејството Аскови oд Криволак

4

Во село Криволак, Неготинско, живее семеството Аскови.

Тие се осумлчено семејство кое живее во две соби.

 Тие имаат потреба од финансии за доградување на веќе започнатата куќа на која и недостасува кров, врати и прозорци.

Исто така имаат потреба од фрижидер, електрична печка, постелнина, кревет и основни прехранбени продукти.

Доколку сте во можност  да им помогнете, можете да ги контактирате на 076647296

Сторијата ни ја испрати Симон Андов, кој во рамки на неговата хумана мисија “Пријатен ручек, пријателе!” сподели ручек со ова семејство.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: