Завршен апел за помош за Сара Накова

1

 

Пријатели!

 

Сара Наковска на возраст од 10 месеци, боледува од тешка срцева болест, поради што под хитно е потребно да се изврши операција во Белгија. Се молат сите хумани луѓе кои се во можност да донираат свои парични средства се со цел малата Сара да продолжи со нормален живот.

Донацијата може да се изврши на број:

077 143 702 со што донирате по 100 денари.

или на сметка 380 477 174 700 195 – Про Кредит Банка.

Ви благодариме на Вашата хуманост.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: