Завршен апел за помош за Сара Јордановска

1

Еден млад живот чека на нас! Да и дариме на Сара детство какво што треба да има секое дете!
Сара Јордановска има малигно заболување поради кое и е потребно долготрајно лекување на клиниката за Онкологија во Скопје, каде таа веќе некое време е сместена и прима секојдневни третмани хемотерапија. Ве молиме, да помогнеме на семејството кое не е во можност за покривање на големите трошоци.

Донации од Т-мобиле мрежата на број: 070143102

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: