Завршен апел за помош за Павлина Илиевa

0

Павлина Илиева од Велес родена на 22.09.1981 г. боледува od Tu baseos cranii. Paresis CNIII – VI dex.

 

Поради неможност операцијата да се изврши во здравствените установи во Република Македонија, оперативниот третман треба да се изврши во ACIBADEM KOZYATAGI HASTANESI Истанбул – Турција. Вкупниот износ на оперативниот третман изнесува 23150 евра.

Бидејќи не е во можност да го плати целиот износ ви го доставуваме ова барање со надеж дека сте во можност финансиски да  и помогнеме.
Можеме да и помогнеме преку телефонските  броеви за донација

070 143 143  T-Mobile

075 143 250 ONE

077 143 143 VIP

Трансакциска сметка:
200001513101925 (Стопанска банка)

 

Девизна сметка:
Павлина Илиева
Стопанска банка АД Скопје, филијала Велес
SWIFT CODE: STOB MK2X
IBAN: MK07200002082854026


Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: