Завршен апел за помош за малата Ана

0

Голем апел со сите хумани луѓе, да и помогнеме на малата Ана да замине во Бугарија и да се лекува од леукемија.

Потребни се средства кои семејството на Ана не  е во можност да ги обезбеди.

Засега донации на жиро сметка :

300007070944822 Комерциална Банка А.Д Скопје

Наскоро ќе има и донациски броеви.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: