Завршен апел за помош за Елена Тренеска

0

Елена Тренеска има пет годинки и е неподвижна, кај неа е дијагностицирано пасивно движенје на сите четири екстремитети како и деформитет на левото стопало. Поради ваквата состојба кај малата Елена потребно е лекување со АБР терапија во Белгија. Семејството не е во можност да ги обезбеди потребните средства па затоа апелира до сите хумани луѓе да помогнат со вртење на следниот донациски број од мрежата на Т Мобиле: 070/143-105

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: