Завршен апел за помош за детенце болно од леукемија

9

Да му помогнеме на едно детенце болно од леукемија.

Детенцето има потреба од средства за испитување во Солун.

Сите кои сакаат да помогнат можат за повеќе информации дасе обратат во Меѓуопштинскиот центар за Социјална Работа на Град Скопје.

Таму може да ги добиете сите информации и начини на помош и до каде е текот на акцијата.

ДА ПОМОГНЕМЕ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: