Завршен апел за помош за Данило

0
Малиот Данило кој има само 3 години  се бори со болеста леукемија.
Потребни се средства кои семејството не е во можност да ги обезбеди па затоа апелира до сите хумани луѓе.
Донации на броевите:
070/ 143-183
075/ 143-155
077/ 143-183
Со секое вртење донирате по 100 денари што значи живот за малиот Данило !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од pepita, на Одговори

    Iskreno posakuvam maliot danilo da ja pobedi bolesta i da stane golem covek so blagorodno srce

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: