Завршен апел за помош за Андреј Стојановски

1

Децата се најчистото нешто на овој свет, да имдокажеме дека животот и светот ги заслужуваат!

070143116 (за корисниците на Т-Мобиле)-Андреј Стојановски има само 9 години, и боледува од ретка болест, кај нас позната како “кокошкино слепило”. Единствен начин да се спречи ширењето на болеста е со терапии во клиника во Канада, за што се потребни 10000 евра, сума која семејството не може да ја обезбеди. НИЕ СМЕ НА РЕД!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: