Завршен апел за помош за Александар Јовановски

0

Оштетувањето на рбетниот мозок, поради повреда на рбетот го оневозможува Александар Јовановски да ги движи долните екстремитети.

Единствена надеж за овој 21-годишник е терапијата со  матични клетки во Пекинг, Кина.

Неговото семејтво упатува апел за помош до сите хумани граѓани кои се во можност да донираат 100 денар на броевите за донации :

070 143112- T-mobile

077 143702 -Vip

075 143161- One

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: