Завршен апел за помош на Зорица Богоевска

53

Да подадеме рака, и да помогнеме.

Да спасиме една мајка, да дариме живот на еден човек!

Со нашето “Малку ” да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна.

Зорица Богоевска е мајка на две малолетни деца.

Зорица болеува од рак на коскената срцевина и крвта.

Поради ризик канцерот да метастазира,таа мора да замине на лекување во Германија.

За третманите се потребни 262000 евра

Сите кои сакате да помогнете да спасиме заедно еден живот, може да донирате на

Телефнски број за донација од Телеком : 070 143 163

Телефонски број за донација од ОНЕ : 075 143 161

Телефонски број за донација од ВИП : 077 143 771

Донаторска сметка :

Тутунска банка  210-7000006236-52

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: