Завршен апел за помош на Зоран Симоновски

1
Хумани луѓе,
Ве молам да му помогнеме на Зоран Симоновски кoj има 28 години, боледува од многу ретка и тешка болест М.Wilson и потребна е најитна трансплатација на црниот дроб која ќе се изврши во Хрватска, потебни се уште 20 000 евра.
Ве молам донирајте да помогнеме во спасувањето на еден млад живот.
ONE – 075 143 150 , T – MOBILE 070 143-109 , VIP 077 143 773 , ЖИРO СМЕТКА 300001000007083 – КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Апелот за помош на Зоран Симоновски е затворен…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: