Завршен апел за помош на Зоран Ѓорѓиевски

5

Да му помогнеме на Зоран Ѓорѓиевски, роден 1990 год, од Вевчани на кој му е потребна итна ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СРЦЕ во странство која чини од 300.000 до 500.000 евра.

Зоран уште од рани години страда од многу болести но ситуацијата станува критична кога се јавува дилатативна кардиомиопатија уште на 19 год.

Намалената срцева функција  има негативен ефект врз белите дробови, црниот дроб и друг систем во човечкото тело.

 Затоа на Зоран му е потребна итна трансплантација на срце.
Семејството не е во можност да ја собере сумата која е потребна па затоа апелира до сите хумани граѓани.

Да спасиме еден млад живот. Да подадеме рака кога најмногу треба.
Срцето на Зоран нема време за чекање.
Да покажеме дека имаме големи срца СЕГА.

ПОКАЖЕТЕ ЈА СВОЈАТА ХУМАНОСТ! ОД СРЦЕ ЗА СРЦЕ! 

Донациски броеви

Т-мобиле-070143116

ВИП-077143706

Со секој повик се донираат 100 денари за оперцијата на Зоран Ѓорѓиевски

Донации на жиро сметка: 300161000001061

Донации од странство: Name and Surname: ZORAN GJORGJIESKI
Address : VEVCHANI STRUGA MACEDONIA
Acc.no: 0230706249465
IBAN: MK07300307062494652
BENEFICIARY’S BANK: Komercijalna banka AD Skopje Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

или донации преку GoFundMe

10423700_10205635103690893_83793753746024902_n

Извор: Апел за помош

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Bitola, на Одговори

    кој е од Битола и сака да донира,денес пред ВИП ќе има штанд за донации.

  2. Pingback: Помош за Зоран Ѓорѓиевски | Studentify.mk

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: