Завршен апел за помош на Зоран Драговиќ

2

 

 

 

Зоран Драговиќ после трите операции кои му се направија на клиниката за Трауматологија од здравствени причини, со дијагноза предна декомпресија на рбетниот мозок се здоби со целосна одземеност на горните и долните екстремитети. Потребна му е наша помош да може да продолжи со третманите за рехабилитација кои што веќе покажуваат подоборувања и неопходно е да се продолжат за да може повторно да застане на нозе и да ги извршува основните активности. Овие третмани треба да се реализираат надвор од земјата и затоа ве замолуваме да му дадеме подршка во неговата борба со донирање на следните броеви:

075 143 222 донирате 100, 00 мкд (+ 18% ДДВ) – за корисниците на ОНЕ

077 143 702 донирате 100, 00 мкд (+ 18% ДДВ) – за корисниците на ВИП

070143121 донирате 100, 00 мкд (+ 18% ДДВ) – за корисниците на T-Mobile

Благодариме за вашата хуманост

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: