Завршен апел за помош на Жарко Јовичиќ

6

 

 

Помогнете да спасиме еден млад живот! Споделете за помош, а доколку сте во можност донирајте на наведената сметка. Времето на собирање на средствата е многу кратко, само неколку дена, затоа доколку сметате дека може некако да помогнете, вклучете се. Животот нема цена!

Донирајте на број од Т-Мобиле-070 143 173

Донирајте на број од Вип  077 143 500

Донирајте на ОНЕ 075143 450

Донирајте преку PayPal

Донирајте IndieGOGO

Трансакциска сметка:
Zarko Jovicic
Stopanska Banka Skopje
200002240643053

Сметка за донации од странство:
Swift: stobmk2x
Stopanska banka ad Skopje
Iban: mk07200002738638240
Zharko Jovichikj
Ul. Ruzha delceva 11-4
7000 Bitola Macedonia

Извор
ФБ страна: Донации за Спас на Жарко / Donate & Save Zarko

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: