Завршен апел за помош на Здружението на граѓани „Е П И“ – Радовиш

1

Да помогнеме на здруженитео на граѓани  Е П И од Радовиш да може да ја остварува својата цели и им дава поддршка на семејствата кои имаат лице со епилепсија.

Здужение на граѓани Е П И – Радовиш е невладина организација чија основна цел е подобрување на квалитетот на животот на граѓаните зафатени од оваа состојба.

Активностите на оваа невладина организација се движат во насока на подобрување на соци – функционалниот статус на лицата со епилепсија како и на дестеротипизација на јаваната свест во врска со оваа состојба, поддршка на семејствата коишто имаат лице со епилепсија

За целосно спроведување на предвидените активности на нашата организација потребни се донации во секаква форма.

Бројот на нашата жиро сметка е: 210069996540129 – Тутунска банка

Седиштето на организацијата се наоѓа на улица 8 – ми септември во просториите на СРЦ 25 Мај – општина Радовиш.

Благодариме однапред: Е П И – Радовиш.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: