Завршен апел за помош на Здружението Благословени

5

Апел за помош на лицата сместени во душевна болница Бардовци. Нивната бројка е околу 400 пациенти, а за секој од нив е потребна помош од облека, храна, средства за хигиена. Нашето здружение е задолжено да помага на сите лица со психози.

Помогнете – донирајте, разубавете го денот на некој што и не гледа ден.

Жиро сметка 200002542012450 Стопанска Банка АД Скопје.

Здружение Благословени

ул. „Доне Божинов“ бр. 28/6

Лице за контакт: Стојан Андонов, телефон 078/698-658

ФБ страница на Здружението

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: