Завршен апел за помош на Здравко Анастасовски

5

Превземено од фб.

Здравко Анастасовски од Скопје е тешко болен со дијагноза ADENOCARCIONOMA MUCINOSUM VENTRICULI и потребна му е итна операција која ќе се изврши во АЏИБАДЕМ СИСТИНА, а за која се потребни финансиски средства.

Да помогнеме да се спаси еден човечки живот, ако сте во можност донирајте средства на следнава трансакциска сметка 210-7000006318-97 НЛБ Тутунска Банка АД Скопје 

или од мрежата на Телеком 070 143-191

-Ви благодариме на Вашата хуманост

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: