Завршен апел за помош на Викторија Борисова

7

Викторија Борисова  која живее во Р.Бугарија е на 22 години и е болна од Ходжкинов лимфом нодуларна склероза. Потреба од итно лечење во Турција. Во оваа фаза од болницата во Турција рекле дека Вики има потреба од 6 третмани. Откако замине и се земе коскена срж ќе имаме повеќе јасност во кој стадиум е заболувањето.Пoлната сума ќе е јасна по резултатите. За таа цел е потребна нашата помош!
BG41TTBB94005526088678-BGN
BG34TTBB94005526089386-EVR
Societe Generale Експресбанк на сметката Викторија Таневска

Контакт и повеќе информации на фб профилот на нејзината сестра

https://www.facebook.com/DIJAMANTDANI

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од gsagssgaagsgasags, на Одговори

    Verba vo Bog!Izdrzhi Viktorija!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: