Завршен апел за помош на Викторија Андовска

17
    Малечката Викторија замолува за нашата помош...

Андовска Викторија е родена 2007 година,кај неа е дијагностициран миелодиспластичен синдром (Syndroma Myelodisplasticum) и за која е неопходно итно спроведување на алогена трансплатација на хематопоетски матични клетки од идентичен дарител.

За спроведување на лекувањето на фамилијата и се потребни дополнителни финансиски средства….

Сметка за донација:

НЛБ Тутунска Банка АД Скопје.

број на жиро сметка: 210-5016258014.32

име на примач :Златко Андовски

Цел на дознака: За Лекување на Викторија Андовска…..

ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРИМЕ !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: