Завршен апел за помош на Велче Петрески

1

Почитувани,

Велче има само 7 месеци и боледува од тешка срцева аномалија за која е потребна операција во Бугарија.Операцијата чини 13 800 евра , сума која семејството не е во можност да ја собери и затоа апеилира до Вас , сите хумани луѓе да помогнат.

Жиро сметка: 200002070820012

Донација преку мрежата на Вип: 077 143 123 и преку мрежата на Т Мобиле 070 143 132

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од nikolce, на Одговори

    srce treba damu pomognime

  2. Објавено од nikolce, на Одговори

    jas znam kakoe

  3. Објавено од ivana, на Одговори

    сакам да донирам али дали имате IBAN account за донации од странство и веројатно треба да има повеќе детали, патем студент сум али сепак, поздрав

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: