Завршен апел за помош на Валмир Нуредин

1

Валмир Нуредин има 7 годинки и кај него е утврдена сколиоза и појава на деформитет на рбетот поради што треба под итно да оди на операција во Турција а износот за операцијата е 28.000 EUR. Семејството не е во можност да ги обезбеди средствата за оваа операција.

Со вртење на следниот број од мрежата на Т Мобиле донирате 100 денари: 070/ 143 163

Бидете хумани, помогнете …

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: